VI SÖKER ACCOUNT MANAGER KONTORSMATERIAL

ACCOUNT MANAGER KONTORSMATERIAL
Vill du sälja kontorsmaterial till företag? Vi söker ytterliga

ACCOUNT MANAGER KONTORSMATERIAL

Vill du sälja kontorsmaterial till företag? Vi söker ytterligare 2st drivna säljare.

Arbetsbeskrivning: Arbetet som säljare innebär att göra prospektering, boka kundbesök, genomföra kundbesök och behovsanalyser. Utifrån kundens behov skapar du olika förslag och offerter som du sedan presenterar för kund. Du bygger upp din egen kundstock från början men bearbetar dina kunder på ett sätt som skapar relationer vilket ger befintliga kunder som återkommer. Efter en tid får du även succesivt ta över befintliga kunder. Du gör affärer med beslutsfattare på ledningsnivå, såsom VD, ekonomichef, marknadschef osv. Till din hjälp har du ett säljstödsystem, bil, fri mobil samt dator.

Det är ett krav att du har arbetat framgångsrikt med någon typ av uppsökande försäljning tidigare, vill utvecklas vidare och satsa långsiktigt inom försäljning. Har du arbetat inom denna bransch och har ett stort kontaktnät bland potentiella kunder är det ett stort plus.

Personliga egenskaper: Du är en driven person som vill se resultat. Du ger ett seriöst intryck och kan skapa förtroende samt bygga relationer. Vidare är du en serviceinriktad person som är social och som tycker om att träffa kunder. Du har ett positivt och trevligt sätt samt trivs i en ung och driven miljö. Rollen kräver ett högt krav på aktivitetsnivå och vi vill ha vinnare så en idrottsbakgrund är ett plus.

Övrigt: Du har en bra fast grundlön samt en rörlig provisionsdel utan tak. Lönesystemet är mycket förmånligt jmf. med liknande i branschen. Du får också en grundlig introduktion vid start därefter sker utbildningar och certifieringar löpande.

Vi erbjuder dig: – ett spännande och utmanande arbete med stora möjligheter till utveckling och påverkan. – ett oerhört attraktivt ersättningspaket. – enorma utvecklingsmöjligheter då vi expanderar kraftigt. – löpande utbildning och säljträning för att du skall lyckas i din roll som säljare – och sist men inte minst: trivsel på jobbet i ett ungt och hungrigt säljteam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *