Hemstädning Stockholm

Hemstädning Stockholm

Hemstädning i Stockholm har ökat i popularitet de senaste åren. Allt fler har insett att det blir mycket tid över till annat när professionella städbolag tar hand om städningen. Det finns så mycket annat att lägga din tid på – som värdefull kvalitetstid med nära och kära, avkoppling, en stimulerande hobby, träning eller arbete.

Skräddarsytt hemstäd i Stockholm

Vi på Söder om Söder är flexibla och kan skräddarsy ett upplägg för hemstäd i Stockholm efter hur dina önskemål ser ut. Inget upplägg är får svårt eller krångligt för oss – vi ser alltid till att tillgodose våra kunders behov. När vi kommer hem till dig och städar får du tid över till annat, som du kan lägga på att uppleva Stockholm och dess fantastiska utbud. Kanske för du en ojämn kamp mot dammråttorna och känner att tiden inte räcker till. Vår hemstädning i Stockholm skapar frihet. Frihet för dig att ägna dig åt precis vad du vill.

Värdeord som speglar vår städning

Positivitet

En viktig komponent i en bra städning är en positiv attityd. Konsten att städa bra kan läras ut, men entusiasm, motivation och engagemang är alla personliga kvaliteter. Våra anställda är som gladast om du är nöjd. Du ska aldrig behöva känna dig osäker, för kom ihåg att vi är här för att hjälpa dig och inte tvärtom.

Effektivitet

Saker bör ske så snabbt som möjligt. Våra anställda arbetar vid behov tillsammans i team. Människor som arbetar tillsammans i team tenderar att få jobbet snabbare gjort än någon som arbetar ensam. Våra medarbetare är professionella och vet precis hur man får jobbet gjort snabbt, utan att ge avkall på kvaliteten. Vi ser till att få med alla små detaljer.

Kommunikation

Vi kan utgå från en detaljerad lista över vilka städmoment som är extra viktiga för dig. Den som städar ditt hus ska ha anteckningar om särskilda önskemål, och säkerställa att de bockar av varenda punkt. På detta sätt är det enkelt visa dig vad som har gjorts och hemstädningen utförs precis så som du vill ha den, varje gång.

Ärlighet

Ibland inträffar olyckor. Som professionella städare kommer att vi att göra vårt bästa för att vara så försiktiga som möjligt när vi gör vårt arbete. Trots detta kan saker gå sönder. Naturligtvis låter vi dig veta när det händer och försöker aldrig dölja skadan. Vi är försäkrade och förberedda för eventuella skador som kan bli följden av olyckshändelser. Vi är uppriktiga om kvaliteten på vårt arbete och vad du kommer att få för det pris du betalar.

Sekretess

När det gäller hemstädning i Stockholm är det extra viktigt att se till att den personliga integriteten upprätthålls. Alla våra anställda jobbar under ett sekretessavtal som ser till att ditt privatliv alltid är skyddat.

Boka hemstädning i Stockholm

Fyll i formuläret nedan för att boka hemstädning i Stockholm eller få prisförslag. Vi erbjuder effektiva städjobb till bra priser. Våra anställda gör alltid det lilla extra med högt engagemang för att skapa så hög kundnöjdhet som möjligt. Välkommen med din förfrågan!