Fönsterputsning Stockholm

Fönsterputsning Stockholm

Fönsterputsning i Stockholm – för privatpersoner och företag

Hos oss kan du få hjälp med fönsterputsning i Stockholm. Vi hjälper dig oavsett om du vill anlita oss som privatperson eller företagare. Vi verkar i Stockholm och vi har lång erfarenhet av fönsterputsning på Södermalm så du kan känna dig trygg med att välja oss. Vi värnar dessutom om våra anställda lika mycket som vi värnar om er kunder. Därför har alla våra fönsterputsare kollektivavtal. För oss är det viktigt att alla ska må bra och känna sig nöjda. Precis som våra anställda är en del av företaget blir även ni kunder också det. För ni har fortsatt att välja oss i 20 år – och vi hoppas ni kommer fortsätta välja oss i minst 20 år till.

Vi utför alla typer av uppdrag inom fönsterputsning

Välj oss för kvalitetssäker fönsterputsning i Stockholm. Vi kan vår sak helt enkelt och därför tar vi på oss alla typer av uppdrag inom fönsterputs. Oavsett om det handlar om att putsa fönster i din lägenhet, villa, butik eller kontorslokal. Vi utför fönsterputsning för dig i Stockholm på ett professionellt och kvalitetsmässigt sätt. Har du några specifika önskemål är du välkommen att höra av dig till oss innan så gör vi vad vi kan för att tillgodose dina behov.

Fönsterputs till konkurrenskraftiga priser i Stockholm

Vi vill som sagt att våra kunder ska vara nöjda. Och därför vill vi inte heller ta onödigt dyra priser för det vi gör. Men det innebär inte att kvaliteten blir lidande. Tvärtom – vi lämnar aldrig ett arbete vi själva inte är nöjda med. För oss är det helheten som räknas. Därför får ni låga priser, jobb utförda med hög kvalitet och slutligen flexibla och punktliga fönsterputsare.

Ni kan boka fönsterputsning av oss i Stockholm genom att fylla i vårt formulär. Det hittar ni på vår hemsida. Om ni hellre föredrar att ringa går det såklart minst lika bra. Om ni har några frågor eller är osäker på priset kan ni även då kontakta oss för en offert eller för att diskutera kring vad ni behöver hjälp med. Om ni önskar återkommande fönsterputsning i Stockholm går det också bra.

Är du i behov av kompetent fönsterputsning i Stockholm?

Välkommen att ta kontakt med oss!