Vaxter

Växter till kontoret

Växter till kontoret

Gröna växter till ert kontor är en investering som skapar trivsel och välbehag. Men det finns flera skäl än trivseln att utforma gröna växtmiljöer på våra kontor. Människor påverkas positivt både fysiskt och psykiskt av växter.

Levande gröna växter på kontoret verkar lugnande på arbetsplatsen och gör personalen mer harmonisk. Ett flertal kända studier har visat att växter och kontorsstädning har en stor påverkan hur ett kontor upplevs utav både personal och besökare.

Professionellt intryck vid kundbesök

I vår nordiska kultur värderar naturen högt. Kanske är det därför vackra och välskötta växter ger ett professionellt intryck vid kundbesök. Dessutom krävs det i de flesta fall en hel del specialkunskap och fingertoppskänsla för att få växter att trivas. Vi kan hjälpa er att förvandla kontoret till en imponerande grön oas som stannar kvar i kundernas minne

SKAPA TRIVSEL HOS PERSONALEN

Kontor utan växter kan luftfuktigheten ofta bara vara runt 30 procent men för att vi skall må bra behövs 40-50 procent. Växter på kontoret hjälper till med detta. Vi känner oss mer harmoniska i en miljö tillsammans med växter och detta blir extra märkbart i lokaler som saknar dagsljus. Grönt symboliserar glädje och liv. Undersökningar visar att företagsväxter skapar trivsel hos personalen

Vad passar er bäst?
Ta hjälp av vår expertis gällande företagsväxter

I vår nordiska kultur värderar naturen högt. Kanske är det därför vackra och välskötta växter ger ett professionellt intryck vid kundbesök. Dessutom krävs det i de flesta fall en hel del specialkunskap och fingertoppskänsla för att få växter att trivas. Vi kan hjälpa er att förvandla kontoret till en imponerande grön oas som stannar kvar i kundernas minne.

Vill du veta mer? Hör av dig!