Kontorsstädning i Nacka på dina villkor

Vår kontorsstädning i Nacka är, precis som våra övriga tjänster, mycket omtyckt bland Söder om Söders kunder. Vi har lång erfarenhet av att städa kontorslokaler och har utvecklat metoder för att hålla ytorna i toppskick utan att orsaka avbrott i verksamheten. Våra kunder har ofta varierande önskemål – det kan vara allt från att vi städar på helger och kvällar, till att vi tar oss an rum eller skrivbord i en viss ordning – och vi arbetar med stor flexibilitet för att tillgodose de önskemålen. Beroende på ert företags förutsättningar och förväntningar utformar vi en plan för er kontorsstädning i Nacka.

Skräddarsydd offert – helt gratis

Kontakta oss idag så besöker vi ert kontor för att bilda oss en uppfattning om de olika ytorna. Under mötet får ni tillfälle att ta upp önskemål om specifika städmoment eller städmetoder. Därefter tar vi fram ett prisförslag som ni kan överväga i lugn och ro.

De löpande avtal vi erbjuder kan fås med anpassat intervall. Vi kan exempelvis utföra vardagligt kontorsstäd dagligen och lägga till grövre rengöring av diverse område på månads- eller veckobasis. Det kan vara sådant som rengöring av ventilationsfilter eller andra mer tidskrävande jobb.

Läs mer här

Kontorsstädning Nacka | Söder om Söder AB (sossf.se)https://sossf.se/kontorsstadning-stockholm/nacka/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *