Fönsterputsning

Fönsterputsning

Du kan känna dig trygg när du lämnar över ett uppdrag som fönsterputsning till oss i Stockholm. Vi har idag hundratals nöjda kunder i Stockholm som vi putsar åt. Varje vår och varje höst kommer vi och putsar era fönster. Våra fönsterputsare har kollektivavtal samtidigt som vi alltid kan erbjuda ett mycket konkurrenskraftigt pris. Vi har fasta priser och håller vad vi lovar!

Punktlighet

Din tid är viktig för oss vi ser alltid till att komma i tid. Vi jobbar snabbt och effektivt utan att tumma på kvalitén.

Material

Vi har alltid med allt material som krävs för att utföra jobbet. Behövs det någon extra hög stege eller liknande vänligen meddela oss när ni beställer jobbet. Har ni haft målare på plats, meddela oss om vi ska skrapa bort all målarfärg så tar vi med det i beräkningen.

Förberedelser

Plocka undan allt 1 meter framför era fönster. Detta för att arbetet ska gå så snabbt och smidigt som möjligt.

Fönsterputsning av kontor i Stockholm

Vi vet vad som krävs för att utföra fönsterputs på stora kontorskomplex. Planering, avisering och ett proffsigt utförande är något vi lärt oss genom åren. 20 års erfarenhet av att utföra fönsterputsning på Södermalm och i Stockholm gör att vi vågar lova rena fönster utan att vi stör era medarbetare på kontoret.

Några av våra nöjda kunder: A4, Fotografiska, O´lerays, , One Parter Group

Fönsterputsning av lägenhet

Snabbt, effektivt, proffsigt

Du kan tryggt lämna över uppdraget till oss! Vi utför varje vår och varje höst kontinuerligt fönsterputsning i Stockholm åt mer än 1000 privatpersoner. Fasta priser och inga dolda avgifter. Överenskommet pris gäller. Priser efter RUT-avdrag som vi administrerar.

Fönsterputs på höga höjder

Vi utför regelbundet fönsterputs på hög höjd över hela Stockholmsområdet. Allt från små saxliftar till stora bil liftar upp till 54 meter.

Fönsterputsning i Stockholm av villor

Vi tar oss an stora som små villor, med spröjs utan spröjs, 2 sidigt eller 4 sidigt.

Priser från 800:- ring oss för offert. Telefon: 08-572 301 00

Fönsterputs av butik

Vi skräddarsyr fönsterputsningen efter era behov. Vissa butiker behöver fönsterputs 1 gång i veckan medan andra behöver fönsterputs varannan vecka allt beroende på hur trafikerad gatan är. Lämna över uppdraget till oss så behöver ni inte fundera över om era butiks fönster blir rena. Det fixar vi!

Några av våra nöjda kunder Vedum, OKQ8, EM Möbler, Antalis, Rusta, ICA, Erik Ohlsson

Kontakta oss för kostnadsfri offert på fönsterputsning!