Fastighetsjour Stockholm

Fastighetsjour i Stockholm

Vi på Söder om Söder AB i Stockholm vill gärna vara totalleverantör när det gäller både service, fastighetsjour och lokalvård i din fastighet. Vi har många tjänster på vårt program, från hemstädning i Stockholm och fönsterputsning i Stockholm till kontorsservice. Välj vad du vill ha hjälp med. Många anlitar oss som fastighetsskötare, och vår ambition är att ge service i toppklass till dem som ger oss förtroendet att serva dem. Därför erbjuder vi våra kunder att teckna ett avtal med oss där fastighetsjour i Stockholm ingår. Det innebär att du kan ringa oss om det har inträffat en akut skada i din fastighet, och då kan vi vara på plats och hjälpa dig inom två timmar. Du ringer oss dygnet runt på 020-100 140 och uppger ditt avtalsnummer, så kommer vår fastighetsjour i Stockholm och åtgärdar felet åt dig.

Olämpliga tider för krångel

En olycka kommer sällan ensam, sägs det. Man kan tillägga att den sällan kommer lägligt heller. Ringer en hyresgäst mitt i natten och något i huset är trasigt, läcker eller spricker, kan det inte alltid vänta. Vår fastighetsjour i Stockholm är därför en extra service för dig, så att du kan sova lugnt om nätterna, hur många hyresgäster du än har i staden. Är du själv bortrest eller inte har möjlighet att inspektera skadan, behöver du bara ha ditt avtalsnummer till hands och kontakta vår fastighetsjour i Stockholm, så rycker vi ut direkt. Det kommer att underlätta mycket för dig att vi finns där, oavsett tidpunkt på dygnet.

Fastighetsjour ger trygghet i Stockholm

Även för dina hyresgäster kan det kännas tryggt att det finns folk i Stockholm som ställer upp med jourtjänst om något oväntat skulle inträffa. Kanske anlitar ni oss för trappstädningen också, eller för att putsa glasrutorna i entrén. Det höjer trivselkänslan i din fastighet ytterligare. Men den första åtgärden är att du kontaktar oss på Söder om Söder AB i Stockholm och skaffar dig ett eget avtal om fastighetsjour. Du är välkommen till oss! Vi jobbar på ett proffsigt sätt, och alltid enligt dina önskemål. Vår fastighetsjour i Stockholm vill ge dig en extra säkerhet som du blir nöjd med.

Vill du veta mer? Hör av dig!