Flyttstädning Stockholm

Flyttstädning Stockholm

Varje månad flyttar många i Stockholm till en ny bostad och lämnar det gamla hemmet bakom sig. Jakten på ett bättre boende har äntligen gett resultat och nu räknar man ner dagarna till flytten. Det finns mycket att tänka på vid en flytt, och kom-ihåg listan blir lätt lång. Man ska skaffa flyttkartonger, packa sina ägodelar (när blev de så många?!), ordna med flytthjälp och flyttpizza och fixa med elen, hemförsäkringen, och så adressändring och eftersändning av posten också såklart. Och så är det den där lilla, lilla detaljen som ingen egentligen riktigt vill tänka på. Den där otroligt tråkiga delen av att flytta. Vi pratar förstås om flyttstädning i Stockholm.

När bara ordet flyttstädning gör dig matt…

…då finns vi. För oss är flyttstädning i Stockholm en vanligt förekommande del av vardagen. Dessutom är det något vi gör riktigt bra. En ingrodd köksfläkt och ugn, alldeles för många fönster som kräver fönsterputsning och en dusch vars avlopp kräver handskar? Inga problem. Vi rengör det mesta. Orkar du bara göra en del själv? Vi fixar resten. Hinner, orkar eller vill du inte göra någon flyttstädning alls? Vi har olika lösningar för olika behov och flyttstädar gärna hela bostaden åt dig oavsett var i Stockholm du bor. Fokusera på de roliga delarna av flytten så ordnar vi med glädje den trista delen. Lugnare för dig och fräscht för den som flyttar in efter dig.

Flyttstädning i hela Stockholm

Vi kan ordna flyttstädning i hela Stockholm. Hur en bostad ser ut påverkar oftast inte vad som behöver ingå i en flyttstädning. Lägenhet, villa eller radhus – vi utför flyttstädning av de flesta bostäder som finns i Stockholm. Vi har tydliga checklistor för våra anställda och inarbetade rutiner för hur vi utför vår flyttstädning i Stockholm. Kök och badrum är områden som ofta kräver väldigt mycket jobb för att få riktigt rena vid en flyttstädning i Stockholm och det är även där de som flyttar in i bostaden ofta tar på sig de kritiska glasögonen. Med vår professionella flyttstädning här i Stockholm behöver du inte oroa dig. Det kommer att vara rent!