Lamprondering

Lamprondering

Utomhusbelysning handlar inte bara om att lysa upp och ge människor en möjlighet att hitta rätt väg i mörkret. Det handlar också om förebyggande åtgärder för att göra utomhusmiljöer trygga. Genom att använda belysning kring hus och industribyggnader blir det inte lika lätt att förbereda och genomföra inbrott. Det blir helt enkelt lättare att upptäcka oinbjudna gäster. Hos Söder om Söder Kontor & Fastighetsservice arbetar vi sedan länge med lamprondering. Det innebär att vi regelbundet gör lampronderingar där fokus är på att hitta trasiga lampor. På det viset är alltid alla lampor kontrollerade, och de som inte fungerar längre byter vi ut. Lamprondering gör din vardag enklare, säkrare och tryggare!

Från fastighetsservice till jourtjänst och lamprondering

Välj en fastighetsskötare till ditt kontor, din industrilokal eller din fastighet, någon som har gedigen erfarenhet av service, underhåll, reparationer och städning. Hos oss finns en bakgrund med både bred och djup erfarenhet inom lokalvård. Vi vet hur viktig städning är för bostads- och arbetsmiljön och kan erbjuda såväl trappstädning och byggstädning som kontorsstädning. Lamprondering kan med fördel kombineras med städning, och då får du en helhetsöversyn över dina lokaler som ger en trygg, säker och välskött atmosfär. Hos oss finns även jourtjänst, vilket gör att du snabbt får hjälp när ett akut läge uppstår. Genom att ha samma leverantör till städning, fastighetsservice, jourtjänst och lamprondering får du en partner som kan alla detaljer och tar ansvar för dem.

Fastighetsservice där trygghet är ett självklart erbjudande

Bra fastighetsservice handlar om att vårda och underhålla, samt att lösa akuta situationer. Genom att kunna erbjuda lamprondering av belysning, likaväl som kontorsstädning, trappstädning eller snöskottning i Stockholm, har vi lösningar för alla säsonger och situationer som möter dig som ansvarar för en fastighet. Att ha samma partner gör det enkelt att föra en diskussion om förändringar och förbättringar. Du slipper lämna ut koder och annan känslig information till mer än en leverantör. Det är en bra grund för ett långsiktigt och tryggt samarbete. Tillsammans med oss blir det enkelt att hålla dina lokaler, utomhus såväl som inomhus, i topptrim. Allt du behöver göra är att kontakta oss, så berättar vi mer. Välkommen!