Vattenmaskin kontor

Vattenmaskin kontor

Vill du på ett enkelt sätt höja trivseln på ditt kontor, så lyft dit en vattenmaskin. Alla behöver vi dagligen mängder av vatten för att fungera, kunna jobba och tänka. Det är också något som passar för alla smaker, jämfört med tesorter eller kaffesorter, som kräver fler valmöjligheter plus socker, grädde och fikabröd. Vatten vill alla ha, så en vattenmaskin på ett kontor är till glädje för såväl personalen som besökare. Den passar också in i en stilren, modern inredning och speglar lite vår vardagliga livsstil. Framför allt krävs det inget extrajobb för att bjuda gäster på vatten. Ett fruktfat intill ser också trevligt ut.

Vattenmaskin höjer trivseln på alla kontor

Att det är trevligt att samlas runt fikabordet, det kan väl alla hålla med om. Men ibland vill man inte dröja sig kvar där för länge. Vill man bara ta en bensträckare, är det bättre att samlas kring vattenhålet istället, och hämta ett glas från en vattenmaskin på sitt kontor. Kanske en frukt och lite vatten är perfekt just vid det tillfället. Har man mycket att göra, kan det vara den där lilla kicken, som får en att arbeta lite till, att man har möjlighet till att resa sig från stolen på sitt kontor, gå fram till en vattenmaskin, och få sig en välbehövlig förfriskning.

En blygsam investering

För en arbetsgivare är detta en bra och billig investering. En vattenmaskin stjäl ingen dyrbar arbetstid på ett kontor, och den inkräktar inte på jobbet. Tvärtom, personalen blir alert och jobbar ännu bättre. Vi på Söder om Söder AB är specialister på olika sorters service, lokalvård och fastigheter. Vi installerar ofta en vattenmaskin på alla typer av kontor, och alla blir nöjda.

Kontakta oss, så fixar vi så att ditt kontor också får en vattenautomat. Vi skulle gärna vilja bli din totalleverantör för många tjänster. Vi har nämligen mycket annat att erbjuda också, inte bara vattenmaskin och inte bara för kontor. Vi kan till exempel också åta oss uppdraget att vara fastighetsskötare åt er. Kontakta oss, så får vi berätta mer om vad vi kan hjälpa dig med.

Vill du veta mer? Hör av dig!