Kontorsstädning Stockholm

Kontorsstädning Stockholm

Du kan känna dig trygg när du lämnar över ett uppdrag för kontorsstädning till oss i Stockholm. Vi har idag hundratals nöjda kunder som vi städar åt. Varje vecka kommer vi och städar era kontor. Våra städare har kollektivavtal samtidigt som vi alltid kan erbjuda ett mycket konkurrenskraftigt pris. Vi har fasta priser och håller vad vi lovar!

Kontorsstädning i Stockholm - Vi skapar trivsel på ditt kontor

Välkommen till Söder om Söder Kontor & Fastighetsservice – företaget för dig som är i behov av kontorsstädning i Stockholm.

Varje dag fylls kontoret med folk, anställda som kunder, därför finns ett behov av att alltid representera företaget från sin bästa sida. Genom att ha det städat och fräscht helt enkelt. Ett städat kontor är att möjliggöra att det första intrycket blir ett bra första intryck. Därför behöver du inte tänka två gånger på om det är nödvändigt eller inte. Du vet svaret. Det som snarare är en fråga att fundera extra över är ”vem ska göra jobbet?” – Någon som gör ett noggrant arbete och inte lämnar några spår. Någon som gör det snabbt och effektivt men ändå tar tiden att kolla en gång extra. Och någon som tar rimliga priser för ett välstädat kontor. Såklart! Men sen är det också viktigt med det där lilla extra.

Vi har lång erfarenhet av kontorsstädning och gör alltid det där lilla extra för att ditt kontor i Stockholm ska bli rent, fräscht och trevligt att befinna sig i, för såväl medarbetare som kunder. Vi städar kontor i hela Storstockholmsområdet, både stora och små. Vi städar kontor med olika frekvens, allt från en gång i veckan till varje dag. Det enskilda företagets behov och hur stor yta det handlar om styr hur ofta vi måste städa för att lokalerna ska hållas i ett fräscht skick.

Noggrant

Noggrannheten är bland det viktigaste när det gäller kontorsstädning i er lokal i Stockholm. Någon som levererar bra resultat och har sett till både helhet och i detalj är den du vill fortsätta samarbetet med, utan tvekan. Det är din garanti på att du aldrig behöver tänka på att kontrollera att allt ser okej ut inför det tidiga måndagsmötet. Inte en tanke behöver läggas på att undra över fräscha resultat. Precis så som man vill ha det.

Effektivt

Effektiviteten påverkar verksamheten på flera sätt. Dels prissättningen på arbetet, men framför allt hur kontorsverksamheten kan vara igång. Det är viktigt att städningen inte begränsar allt som sker under vanlig arbetstid på kontoret eftersom att verksamheten är beroende av att kunna fortgå som vanligt och som planerat.

Prisvärt

Att det är prisvärt för uppdragsgivaren är givet. Utförs allt som man önskar, samt att priserna för tjänsterna är rimliga, då är det en städfirma man vill hålla till sig för kontorsstädning på Södermalm och i Stockholm. Det du ska kika efter är någon som utgår helt från ditt kontor, era lokaler och på under vilka tider er verksamhet är igång på dagarna. Se till att du får ett besök till kontoret innan offerten utformas. Då kan du känna dig säker på att städjobbet utgår från hur allt rör sig på ert kontor.

Det lilla extra

Det är uppskattat att man som uppdragsgivare vet att man kan få det där lilla extra av den man beställer tjänster av. Det där lilla extra skulle för ett kontor kunna vara flexibilitet, det vill säga att man dyker upp på kort varsel och löser saker flexibelt. Men det lilla extra skulle också kunna vara annan kontorsservice såsom leverans av kaffemaskiner, möjlighet att köpa eller hyra vattenmaskiner eller till exempel fräscha fruktkorgar för kontorspersonalen regelbundet.

Kompetenta på kontorsstädning i Stockholm

Vi kommer gärna och hälsar på hos ditt företag för att kunna skräddarsy en offert för just ert behov. Vid sidan av kontorsstäd i Stockholm erbjuder vi även andra former av kontorsservice som skapat trivsel på kontoret. Fräscha fruktkorgar i Stockholm, kaffemaskiner för kontor, tvätt av handdukar och entrémattor samt uthyrning av  växter till kontor.

Våra kompetenta medarbetare har efter alla år i arbetet bra koll på vad som krävs för att få till en fräsch och trivsam arbetsmiljö. Genom tät kontakt med kunden hittar vi rätt städning just för det specifika företaget. Vi ser också alltid till att vara flexibla tidsmässigt, vi anpassar vårt arbete så att det ska störa den pågående verksamheten på kontoret så lite som möjligt.

När du anlitar oss för kontorsstäd i Stockholm börjar vi alltid med en grundlig genomgång över vad som behöver göras, så att vi har bra kontroll på alla förutsättningar innan arbetet påbörjas. Vi håller sedan nära kontakt med kunden under hela arbetets gång och gör löpande avstämningar, helt enligt kundens behov.

Duktig personal som tar ansvar för kontorsstädningen i Stockholm

Vår personal tycker om sitt arbete och tar alltid ansvar för slutresultatet. Vi på Söder om Söder Kontor & Fastighetsförvaltning har stor erfarenhet av kontorsstädning i hela Stockholm och har goda referenser från många nöjda och återkommande kunder.

När vi städar ett kontor så är valet av städmetod en mycket viktig del för att uppnå rätt nivå på städningen. Vi strävar alltid efter att ha använda så miljövänliga produkter och metoder som möjligt och använder alltid nytvättade och färdigpreparerade moppar och torkdukar. Denna städmetod ger renare lokaler, vilket resulterar i betydligt bättre hygien eftersom det förhindrar att bakterier sprids via städningen. För att minska risken för smittspridning ytterligare så använder vi nya engångsdukar till varje toalett. Dessa metoder kommer att leda till att era lokaler kommer att upplevas som renare och fräschare.

Kontorsstädning Stockholm - Aktivitetsplan

När vi genomför en kontorsstädning i Stockholm så arbetar vi efter en kvalitetsplan med följande punkter.

  • Avstämningar med kund avseende städtjänstens genomförande, innehåll och omfattning.

  • Kontroll av städning enligt checklista.

  • Kontinuerlig uppföljning av servicebehovet.

  • Kontroll av personal.

  • Kvalitetsuppföljning.

  • Kompetensutveckling behovs anpassad för varje enskild person.

  • Utveckling och bevakning av metoder och ergonomiska redskap för att ständigt förbättra våra städmetoder hos våra kunder.

  • Vi har noga utformade checklistor som anpassas till varje uppdrag där vår personal vid besökstillfället prickar av varje arbetsmoment.

Är du i behov av kompetent kontorsstädning i Stockholm?

Välkommen att ta kontakt med oss!