Snöskottning Stockholm

Snöskottning Stockholm

Oväntat snöfall i Stockholm kan som bekant ställa till med en hel del bekymmer för såväl bilar och bussar, som tunnelbanor, pendeltåg och människor på språng. När det dessutom räcker med ett snötäcke på bara några centimeter för att stadens plogbilar inte ska hinna med – ja, då blir det förstås extra besvärligt. Som tur är finns vi. Önskar du eller ditt företag anlita hjälp med snöskottning i Stockholm? Låt oss då stå till tjänst. Vi är en erfaren och kompetent leverantör av fastighetstjänster i Stockholm, med bl a snöskottning som en av våra främsta specialiteter. Vi utför snabb och effektiv snöskottning i alla delar av Stockholm, när helst du behöver oss.

För oss är snö aldrig ett problem

Milslånga köer, stillastående tågtrafik och inställda bussar och flyg. Tyvärr inget ovanligt för stockholmare när snön faller vit från himlen. Men för oss innebär snöfall aldrig några bekymmer – tvärtom. Vi vet att snöskottning måste ske snabbt och effektivt i Stockholm, men att framförhållningen förstås aldrig är god. Som den sällan är med vädrets makter. Just därför har vi en jourtjänst beredd att rycka ut vid behov, så att din gård, garageuppfart eller gata alltid är ordentligt skottad. Vid kraftigt snöfall och stora mängder snö utför vi även takskottning i Stockholm, i syfte att förhindra både snöras ned på gatan och skador på taket. Vi skottar, plogar och slungar bäst i stan, helt enkelt.

Kontakta oss för snöskottning i Stockholm

Vårt företag håller till i Stockholm där vi utför snöskottning såväl innanför som utanför tullarna åt både privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag. Vårt team av medarbetare är samtliga mycket proffsiga, effektiva och pålitliga så att vi alltid ska kunna garantera våra kunder ett väl utfört arbete. Vi kan stå till tjänst med dels ett löpande tjänsteavtal där vi rycker ut till dig i Stockholm när behov av snöskottning uppstår, men det går också alltid bra att kontakta oss för mer eller mindre akuta engångsjobb. Låt oss hjälpa dig med snöskottning och kontakta oss i Stockholm redan idag. Du når oss snabbt och smidigt via mail eller telefon.