Kontorsstädning Nacka

Kontorsstädning Nacka

Kontorsstädning i Nacka på dina villkor

Vår kontorsstädning i Nacka är, precis som våra övriga tjänster, mycket omtyckt bland Söder om Söders kunder. Vi har lång erfarenhet av att städa kontorslokaler och har utvecklat metoder för att hålla ytorna i toppskick utan att orsaka avbrott i verksamheten. Våra kunder har ofta varierande önskemål – det kan vara allt från att vi städar på helger och kvällar, till att vi tar oss an rum eller skrivbord i en viss ordning – och vi arbetar med stor flexibilitet för att tillgodose de önskemålen. Beroende på ert företags förutsättningar och förväntningar utformar vi en plan för er kontorsstädning i Nacka.

Skräddarsydd offert – helt gratis

Kontakta oss idag så besöker vi ert kontor för att bilda oss en uppfattning om de olika ytorna. Under mötet får ni tillfälle att ta upp önskemål om specifika städmoment eller städmetoder. Därefter tar vi fram ett prisförslag som ni kan överväga i lugn och ro.

De löpande avtal vi erbjuder kan fås med anpassat intervall. Vi kan exempelvis utföra vardagligt kontorsstäd dagligen och lägga till grövre rengöring av diverse område på månads- eller veckobasis. Det kan vara sådant som rengöring av ventilationsfilter eller andra mer tidskrävande jobb.

Kontorsstäd i Nacka – vad ingår?

Det ingår en rad olika moment när du anlitar oss för kontorsstäd i Nacka. Vår främsta ambition är förstås att ni ska bli helt nöjda med städresultatet och därför kommer vi att utföra just de städmoment ni vill ha hjälp med enligt avtalet. Normal sett ingår dock följande moment i Söder om Söders kontorsstäd i Nacka:

  • Dammsugning
  • Golvrengöring
  • Damm- och våttorkning av skrivbord och bänkytor
  • Dusch-, tvättställ och WC-rengöring
  • Rengöring av dörrar och dörrhandtag
  • Puts av speglar
  • Tömning av papperskorgar och återvinning
  • Tömning av sopor
  • Rengöring av diskho, spishäll och kaffemaskin

Tryggheten i en lokal samarbetspartner

Söder om Söder är ert företags lokala samarbetspartner. Utöver kontorsstäd erbjuder vi fler tjänster, som exempelvis trappstädning i Nacka. Genom att anlita oss kan ni samla allt på en och samma faktura till ett förmånligt pris. Dessutom kan det kännas tryggt att ha oss nära till hands och skönt att slippa tråkiga framkörningsavgifter som andra städfirmor kan lägga på priset.

Är du i behov av kompetent kontorsstädning i Nacka?

Välkommen att ta kontakt med oss!