Golvvård i Stockholm

Ett behandlat golv gör skillnad och höjer upplevelsen i en lokal. Behandlade golv skyddar materialet, gör golvet mer lättstädat (lämnar inget utrymme för bakterier och virus) ger halkskydd och är estetiskt tilltalande. Med rätt polish på golvet sänker du kemikalieförbrukningen och underlättar städningen!

Nedan följer lite tips från oss där vi rekommenderar rätt produkter och metoder för att ni ska få ett fantastiskt resultat! Vi finns här för att hjälpa er och om ni har frågor så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi er med era golv.

Stengolv som marmor, betong, kalksten och klinkers behandlas på olika sätt beroende på vilken typ av sten det är. Man kan behandla stenen med Twister eller traditionell golvvård där man skurar rent med grovrent därefter impregnerar stenen så att den blir resistent mot smuts och vätskor. Beroende på hur trafikerad ytan är kan det skilja sig i hur ofta man behöver underhålla golvet samt hur många lager impregnering man bör lägga.

Trägolv är känsliga för vatten, och allt för mycket vatten kan skada golvet. Därför ska man använda sig av natursåpa vid skurning och väldigt lite vatten, följ doseringen. Därefter olja golvet med timberx olja

Linoleumgolv, Plastgolv, Gummimattor och hårda täta golv är inte särskilt känsliga för vatten. Här använder man sig av skurmaskin och vattensug, alternativt en kombimaskin som både skurar och suger upp smutsvattnet i ett svep.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *