Trappstädning Nacka

Trappstädning Nacka

Första intrycket är avgörande

Trappstädning i Nacka är en viktig del av fastighetsskötseln eftersom ingenting signalerar mer slarv och vantrivsel än en smutsig och ovårdad entré. En i övrigt trevlig och välskött byggnad i Nacka kan bokstavligen dras ner i smutsen om inte entrén och trapphuset hålls i rent skick. För den ansvarar för skötseln av en hyresfastighet eller en bostadsrättsförening är det viktigt att hålla efter med en kontinuerlig trappstädning. Ett rent trapphus minskar även skaderisken vintertid då grus, snö och is som dras in utgör en halkfara. För dig som sitter i kontorshus är ett fräscht trapphus minst lika viktig som för hyreshus och BRF. Detta eftersom trapphuset är det första intrycket dina kunder kommer mötas av när de kommer på besök.

Vad ingår i vår tjänst?

Vi på Söder om Söder är en städfirma som har lång erfarenhet av trappstäd i Nacka. Du bestämmer själv hur ofta vi ska komma – men vill du bolla en rimlig intervall kommer vi gärna med förslag på ett upplägg. Exakt vilka tjänster som ingår i en trappstädning bestäms till viss del av entréns utformning och era behov. Men det finns såklart vissa moment vi utför i alla byggnader. Golvet kommer att sopas och torkas av. Finns det en hiss i byggnaden städas den grundligt. Glasrutan i porten torkas av och spegeln i hissen likaså. Skrapgaller och matta rengörs och entrémattan skakas och dammsugs. Finns det andra moment ni vill att vi ska utföras är det inga problem. Vi är flexibla och anpassar oss efter era önskemål.

Städpartner med lång erfarenhet

När du väljer oss för trappstädning i Nacka väljer du ett företag med lång erfarenhet av branschen som alltid ger det där lilla extra. Vi vet att en trappstädning gör stor skillnad för både privatpersoner och företag i Nacka och vi kommer alltid att se till att ni blir nöjda. Med oss som partner blir din trappstädning utförd på rätt sätt och av rätt person. Vår personal är vald med omsorg och trivs med det de gör. Vi erbjuder även våra tjänster på Södermalm (mer om detta på vår sida Trappstädning Södermalm) och runt om i Stockholm (läs mer på vår sida Trappstädning Stockholm).

Dina hyresgäster, din BRF eller dina anställda och kunder kommer att uppskatta en skinande ren entré och ett fräscht trapphus – precis som vi gör. Vi tar gärna fram ett anpassad offert för ert trapphus.

Kontakta oss och få en skräddarsydd offert för trappstädning i Nacka!