Trappstädning Stockholm

TRAPPSTÄDNING STOCKHOLM

Vi sköter ditt trappstäd i Stockholm

Trappstäd i Stockholm är en av de tjänster vi utför som gör störst skillnad för kunden. Detta då trapphusets, hissens och entréns skick säger mycket om fastigheten i stort. En entré kan vara både inbjudande och avisande. Skicket påverkar bilden du får av företaget som huserar där eller känslan i bostadshuset. En välkomnande och ljus entré ger helt andra vibrationer än en mörk och ostädad sådan. En smutsig entré som övergår i trappor där grus, hundhår och skräp samlas är inte vad du vill att dina kunder eller de boende ska mötas av. Tänk på att det första intrycket sitter i länge!

Vad ingår i vår städning?

När du anlitar oss på Söder om Söder för trappstädning i Stockholm kan du räkna med att jobbet görs ordentligt. Våra städare utgår från en checklista där punkt efter punkt systematiskt bockas av. Exempel på moment vi utför är sopning, våttorkning av golv och putsning av glasrutor. Finns det en hiss kommer vi även sopa och våttorka hissgolven samt städa spegeln. Även städning av skrapgallret och entrémattan ingår. Det är helt upp till dig som uppdragsgivare hur ofta städningen ska utföras. De flesta bostadsrättsföreningar eller hyresvärdar i Stockholm anlitar trappstädning några gånger i veckan. Har du en entré och trappor i ditt kontorshus där kunder vistas vill du troligen ha städbesök oftare, kanske till och med varje dag.

Skräddarsytt städupplägg

Vi på Söder om Söder är en flexibel samarbetspartner som utgår från våra kunders behov. Våra medarbetare har lång erfarenhet och städar för exempelvis BRF-föreningar, hyreshus och kontorshus. Vi har även trappstädning på Södermalm och trappstädning i Nacka bland vårt utbud. Har du några specifika önskningar eller vill du komplettera städningen med ytterligare städtjänster? Inga problem – vi skräddarsyr ett städupplägg som matchar dina önskemål.

Få en kostnadsfri offert!

    [ninja_form id=1]