Trappstädning Stockholm

TRAPPSTÄDNING STOCKHOLM

Vi sköter din trappstädning i Stockholm

En entré säger mycket om en fastighet. En entré kan vara inbjudande eller avvisande och skicket påverkar bilden du får av företaget som huserar där eller kvalitén på boendet. En välkomnande och ljus entré ger helt andra vibrationer än en mörk dyster och ostädad sådan. En smutsig entré som övergår i trappor där grus och hundhår och skräp ansamlas är inte vad du vill att dina kunder ska mötas av. Ett hyreshus ger liknande associationer. Om du vill att dina hyresgäster i Stockholm ska trivas och om du vill ha nya hyresgäster när någon gammal flyttat så får du se till att anlita en bra firma som fixar din trappstädning. En fastighet är inte snyggare än sina trappor.

Vad ingår i begreppet trappstädning i Stockholm?

När du anlitar en städfirma som utför trappstädning på Södermalm och  i Stockholm kan du räkna med att det är ett antal moment som ska utföras. I en normal trappstädning ingår bland annat följande moment; golv sopas och våttorkas, och eventuell glasruta putsas. Finns det en hiss kommer även golvet där att sopas och torkas, och spegelglas torkas av. Skrapgaller och matta, samt entrématta städas och skakas. Hur många gånger per vecka görs denna trappstädning? Det är helt upp till dig som uppdragsgivare. De flesta hyreshus i Stockholm väljer att ha trappstädning några gånger i veckan. Har du en entré och trappor i ditt kontorshus där även kunder vistas ofta så vill du troligen att trappstädningen sker oftare, kanske till och med varje dag.

Samarbete med en seriös affärspartner

Din trappstädning är viktig för dig och din trappstädning i Stockholm ska också vara exakt lika viktig för den firma som utför arbetet. Du behöver en seriös firma som har tillräckliga resurser. Hur ser dina önskemål ut? Ett samarbete där samma person utför arbetet större delen av tiden? Ett samarbete där arbetet utförs effektivt men ändå noggrant och där företaget är angeläget om att du ska vara nöjd. Ett samarbete där du får kvalitet, trappor och entré som ständigt ser inbjudande och nystädade ut?  Då har du kommit rätt, och du är välkommen som kund hos oss.

Är du i behov av kompetent trappstädning i Stockholm?

Välkommen att ta kontakt med oss!