Trappstädning Södermalm

Trappstädning Södermalm

Första intrycket sker i trapphuset

Trappstädning på Södermalm är viktigt eftersom det är det första intrycket besökarna får av byggnaden. Man brukar säga att det första intrycket sker på endast sju sekunder – och det första som läggs märke till i ett hyreshus, BRF eller ett kontorshus är entrén och trapporna. Trappstädningen är även viktig ur säkerhetssynpunkt, så att folk inte halkar eller får med sig massa smuts och grus in i lägenheten. Är det slaskigt ute tar det ofta inte lång tid förrän trappan är smutsig och grusig igen. I ett kontorshus är det viktigt att ge kunderna ett bra intryck. Det är här vi på Söder om Söder kommer in i bilden!

Trappstädning för alla årstider

Ingen accepterar en smutsig trappa full av grus och skräp. Det är lätt hänt att tappa eller spilla något, och även besökare kan dra in en hel del sand på vägen upp. På sommaren fastnar det ofta gräs på skorna, och på vintern följer vägsalt och grus med under skosulorna. Regelbunden trappstädning på Södermalm är därmed helt nödvändig för allas komfort och trivsel. Vi hjälper gärna till och gör dina trappor fina och rena året om. Inga uppdrag är för små eller för stora för oss, så det är bara kontakta oss med dina önskemål så ger vi förslag på ett passande upplägg.

Noggrann städning för hyreshus & BRF

I moderna hus med många våningar bor det oerhört mycket folk. Det är ofta många barnfamiljer som bor där, och det kan lätt smutsigt. Eftersom det finns så många hus på Södermalm är det också ofrånkomligt att man behöver en fungerande trappstädning i hyreshusen, bostadsrättsföreningarna eller i kontorshusen. För ett bostadsbolag eller BRF underlättar det att abonnera på trappstädningen. Då slipper man ansvaret det innebär att ha egen personal anställd. Vi är en pålitlig samarbetspartner som utför uppdrag runt om i Stockholm (läs mer på vår sida Trappstädning Stockholm) och i Nacka (läs mer på vår sida Trappstädning Nacka). Om du anlitar oss för en löpande städtjänst, så kan du vara säker på att entrén, trapporna och hissen ser rena och fräscha ut när vi är klara!

Är du i behov av trappstädning på Södermalm?

Välkommen att ta kontakt med oss!