Trappstädning Huddinge

Trappstädning Huddinge

Regelbunden trappstädning i Huddinge

Trappstädning i Huddinge ger bäst resultat över tid om den sker med regelbundna mellanrum av personer som lärt känna er byggnad. Vi på Söder om Söder är en professionell städfirma som har utfört effektiv trappstädning i Huddinge under många år. Våra medarbetare är alltid positiva, noggranna och flexibla. De städar enbart med miljövänliga material i trapphuset.

För er som söker efter ett regelbundet trappstäd som löper på utan stopp under året är denna tjänst optimal. Ni slipper hålla koll på vilka dagar eller veckor det är dags – det har våra medarbetare full koll på.

Skräddarsytt trappstäd i Huddinge

Trappstäd i Huddinge går att forma precis som ni vill ha den. Alla våra kunder har olika behov och därför erbjuder vi skräddarsydda tjänster. Vi startar alltid med att diskutera vad ni vill få ut av trappstädet, innan vi formar ett upplägg som matchar era behov.

Vårt trappstäd i Huddinge innehåller:

  • Sopning av golv
  • Våttorkning av golv
  • Städning av hiss
  • Damning
  • Fönstret i entrén putsas
  • Entrémattan skakas och dammsugs

Ovanstående tjänster är bara några exempel på städmoment som ingår i vår trappstädning. Ni kan både dra ifrån och lägga till tjänster beroende på hur er byggnad är utformad.  Vår trappstädning i Stockholm med omnejd är populär och vi har många löpande kunder just i Huddinge. Det gör att vi har ett väl beprövat koncept som alltid är redo för fler samarbeten.

Få en anpassad offert

För oss är det självklart att erbjuda en kostnadsfri offert för alla som är nyfikna på våra tjänster. Prisförslaget vi lämnar är specifikt framtaget för just ert trapphus. Skriv gärna ett meddelande till oss så återkommer vi inom kort. Välkommen med er förfrågan!