Storstädning Stockholm

Storstädning Stockholm

Storstädning är något som borde ske minst två gånger om året – och vi kan hjälpa dig om du bor i Stockholm. Vi är en städfirma som har en passion för städning, och vi kan garantera perfekt resultat varje gång. Om du anlitar oss för storstädning i Stockholm erbjuder vi alltid en hög kvalitet på våra tjänster. Våra anställda är de absolut bästa inom branschen och bemöter alltid våra kunder med ett leende på läpparna. 

RUT-avdraget gäller för privatpersoner på våra tjänster. Detta betyder att när du anlitar oss för storstädning i Stockholm får du ett skatteavdrag på 50 % av arbetskostnaden. Vi sköter dessutom RUT-avdraget för dig och det dras av från din slutgiltiga räkning.

Vi tar vårt ansvar för miljön och använder oss enbart av miljövänliga produkter när vi städar i ditt hem.

Vad ingår i storstädning i Stockholm?

En storstädning i Stockholm är inte bara en vanlig veckostädning, utan det är mycket mer än så. Det är alltid bra att ha en kombination av både återkommande städning och storstädning, för att få det bästa resultatet. Både ett kontor och privata hem borde utföra en storstädning minst två gånger per år. Under en storstädning i Stockholm städar vi alla ytor i hemmet. Vi dammsuger, torkar och moppar runt i hela hemmet. Vi tar ansvar för din fönsterputsning i Stockholm och torkar köksluckorna både invändigt och utvändigt. Alla rum i huset städas från golv till tak.

Kontakta oss för att hjälpa dig

Vi har många års erfarenhet av att utföra storstädning i Stockholm på ett professionellt sätt. Med vår erfarenhet och utbildning kan du lita på att vi alltid erbjuder fantastiska resultat varje gång. När du kontaktar oss för storstädning i Stockholm kommer vi att diskutera dina unika behov. Vi förstår att alla våra kunder har olika behov på storstädningen, och anpassar därför självklart våra tjänster därefter. Vi kommer dessutom att erbjuda dig en kostnadsfri offert för våra tjänster. Detta är ett fast pris och det tillkommer alltså inte några oväntade kostnader när arbetet är slutfört.