Kontorsstädning Huddinge

Kontorsstädning Huddinge

Flexibel kontorsstädning i Huddinge

Kontorsstädning i Huddinge är hemmaplan för oss på Söder om Söder. Vår firma är baserad i Huddinge och vårt expertområde är kontorsstädning. Låter inte det som en utmärkt kombination för ett långvarigt samarbete? Tack vare lång branscherfarenhet vet vi precis vilket städupplägg som fungerar i praktiken, men vi vill såklart ha input från er som arbetar på kontoret för bästa möjliga resultat.

Arbetsprocessen börjar med ett samtal eller besök ute på ert kontor. Vi vill veta om ni har några specifika städmoment som efterfrågas extra mycket – eller om vi ska gå efter vårt standardupplägg som täcker in helheten på ett bra sätt. Nästa steg är att ni får en skräddarsydd offert för ert kontorsstäd i Huddinge.

En löpande städtjänst

Det smidigaste upplägget är att boka in oss för löpande städbesök med jämna tidsintervaller. Det ger bäst förutsättningar för ett tillfredsställande resultat i längden. Vi kan hjälpa er att komma fram till ett passande intervall – det beror på faktorer som antal personer på kontoret, hur stor yta ni har och hur utformningen av kontoret ser ut.

En stor fördel med att ha denna löpande ”abonnemangstjänst” är att ni slipper tänka på när det är dags för kontorsstädning. Det har våra medarbetare full koll på.

Vad ingår i vårt kontorsstäd i Huddinge?

Vårt kontorsstäd i Huddinge innehåller många varierande städtjänster. Här följer en lista på de vanligaste områdena vi tar hand om.

Allmänna ytor:

  • Dammsugning och rengöring av golv
  • Dammsugning av mattor
  • Hyllor, tavlor och bänkar dammas av
  • Rengöring av dörrar och speglar. Borttagning av fläckar och smuts.
  • Tömning av papperskorgar

Kök och badrum:

  • Torkning och rengöring av diskbänkar
  • Rengöring av kaffemaskiner
  • Handfat och diskho rengörs och torkas av
  • Rengöring av toalett samt dusch

Vi känner till området

Vi på Söder om Söder är verksamma i Huddinge vilket gör att det är enkelt för vårt team att snabbt kunna komma ut till ditt kontor. Du slipper självfallet att betala transport- och framkörningskostnader, vilket andra städfirmor ibland fakturerar. Förutom en bra orienteringsförmåga i området garanterar vi alltid ett perfekt resultat på vår kontorsstädning i Huddinge. Enligt oss är kontoret företagets ansikte utåt. Det är även viktigt med ett välstädat kontor för alla som arbetar på arbetsplatsen. En välstädad kontorsyta skapar en bättre arbetsmiljö. Boka gärna in ett möte så går vi igenom era behov – och återkommer med en skräddarsydd offert för era lokaler.

Kontakta oss för kontorsstädning i Huddinge