Kontorsstädning Huddinge

Kontorsstädning Huddinge

Huddinge och kontorsstädning

Huddinge kommun är ett företagssäte för många och olika företag. Vår firma är baserad i Huddinge och vårt expertområde är kontorsstädning! Vi garanterar ett bra resultat tack vare en lång erfarenhet inom branschen och ett starkt, kunnigt team redo att leverera fräscha och rena kontor.

Arbetsprocessen börjar alltid med ett samtal med kunden. Vi vill veta vad du behöver och vilka städmoment krävs för just ditt kontor. En kostnadsfri offert sammanställs av våra experter och skickas till dig. Offerten är anpassad efter dina önskemål kombinerade med våra tjänster. Resultatet? Du får en kontorsstädning skräddarsydd efter företagets krav.

Vi erbjuder allt från daglig till månatlig städning där städmomenten varierar kraftigt kunder emellan. Vad letar du efter? Hur vill du att ditt kontor ska städas? Låt oss ge svar på de frågorna tillsammans.

Välkommen att kontakta oss i Huddinge för att gå igenom dina behov av kontorsstädning!

Vad ingår i våra tjänster inom kontorsstädning?

Våra tjänster är många och varierande. Exakt vilka städmoment som inkluderas i en kontorsstädning i Huddinge bestäms av klienten själv. Här kommer en lista över de vanligaste serviceområdena. När det gäller de allmänna ytorna på kontoret brukar vi tillfrågas om:

  • Dammsugning och rengöring av golv
  • Dammsugning av mattor
  • Hyllor, tavlor och bänkar dammas av
  • Rengöring av dörrar och speglar. Borttagning av fläckar och smuts.
  • Tömning av papperskorgar

För kontorets kök och badrum erbjuder vi följande städtjänster:

  • Torkning och rengöring av diskbänkar
  • Rengöring av kaffemaskiner
  • Handfat och diskho rengörs och torkas av
  • Rengöring av toalett samt dusch

Kontorsstädning i Huddinge? Välj oss!

Vi är verksamma i Huddinge och har fokuserat oss på att erbjuda vår kontorsstädning där i Stockholm. Denna fokus gör det enkelt för vårt team att snabbt kunna komma till ditt kontor om det ligger i samma kommun.

Förutom bra orienteringsförmåga i området garanterar vi alltid ett perfekt resultat när det kommer till att hålla kontoret rent och fräscht. Enligt oss är kontoret företagets ansikte utåt. Ett välskött och städat kontor är ett måste för varje verksamhet. Vi arbetar utifrån den principen och slutför varje uppdrag med största noggrannhet och precision.

Låt oss hålla ditt kontor rent!

Boka ett möte så går vi igenom alla städmoment tillsammans!

Är du i behov av kompetent kontorsstädning i Huddinge?

Välkommen att ta kontakt med oss!

  [ninja_form id=1]