Kontorsstädning Älvsjö

Kontorsstädning Älvsjö

Bra kontorsstädning i Älvsjö

Vi är experter inom kontorsstädning i fina Älvsjö kommun. Vi tror att ett städat kontor visar inte bara karaktär inför företagskunderna men även skapar en stor trivsel bland medarbetare.

Vi erbjuder daglig-, veckovis eller månatlig städning anpassad efter kundens specifika behov. För att kunna ge dig bästa möjliga service erbjuder vi även en effektiv rådgivning för att hitta den bästa möjliga lösningen för just ditt kontor. Vad ingår i en kontorsstädning beror helt och hållet på dina preferenser. De vanligaste städmomenten som dammsugning, rengöring av kök och toalett är bara några få delar av våra tjänster.

Vi erbjuder mer än så! Ring så berättar vi!

Rådgivning – en del av vår kontorsstädning i Älvsjö

Kontorsstädning i Stockholm förknippas med en sak och det är inte långt ifrån sanningen. Vår kontorsstädning som vi erbjuder i Älvsjö i sin huvuddel om just underhåll och städning men vi har lagt till flera tjänster än så. Vår erfarenhet har visat att många kunder behöver råd vid val av städpaket. Därför har vi även lagt till den tjänsten i vårt produktsortiment.

Tillsammans besvarar vi följande frågor?

    • Vilken typ av kontorsstädning behöver du?
    • Hur många gånger i veckan ska det städas?
    • Passar morgontider bäst för kontoret då alla medarbetare fortfarande inte kommit? Eller föredrar du en annan tid?
    • Vilka städmoment behöver inkluderas i en veckovis respektive månatlig städning?

När dessa frågor besvarats är vi snabba med att sammanställa ett passande städpaket med skräddarsydda tjänster. Exklusivt för ditt kontor!

Vår kontorsstädning - alltid perfekt resultat

Ett perfekt resultat – det är vad vi strävar efter! Det gör vi idag och det har vi gjort sedan vårt första uppdrag för många år sedan.

Hur skapar vi ett förstklassigt resultat? Först och främst genom lyhördhet. Vi lyssnar på vad kunden behöver och kräver av oss och anpassar oss till det. Våra goda resultat nås tack vare vårt team vars kunnighet och arbetsglädje ligger till grund för varje väl utfört uppdrag.

Om du är en företagsägare i Älvsjö kommun och vill ha en trogen partner när det kommer till kontorsstädning är vårt företag ett bra val!

Välkommen till en effektiv kontorsstädning i Älvsjö!

Är du i behov av kompetent kontorsstädning i Älvsjö?

Välkommen att ta kontakt med oss!

    [ninja_form id=1]