Kontorsstädning Stockholm

Kontorsstädning Stockholm

Du kan känna dig trygg när du anlitar oss på Söder om Söder för kontorsstädning i Stockholm. Varje vecka kommer vi och städar era kontor – och idag har vi hundratals nöjda kunder som redan anlitat denna tjänst. Våra städare har kollektivavtal samtidigt som vi alltid erbjuder ett mycket konkurrenskraftigt pris. Vi har fasta priser och håller alltid vad vi lovar!

Kontorsstäd i Stockholm för ökad trivsel

Vi är företaget för dig som är i behov av kontorsstäd i Stockholm. Vi har lång erfarenhet av kontorsstädning och gör alltid det där lilla extra för att ditt kontor i Stockholm ska bli rent, fräscht och trevligt att befinna sig i, för såväl medarbetare som kunder.

Vi på Söder om Söder städar både stora och små kontor i hela Storstockholmsområdet. Vi städar kontor med olika frekvens, allt från en gång i veckan till varje dag. Det enskilda företagets behov och hur stor yta det handlar om styr hur ofta vi måste städa för att lokalerna ska hållas i ett fräscht skick.

Vad kännetecknar vår kontorsstädning i Stockholm?

Varje dag fylls kontoret med folk, anställda som kunder. I många fall är företagslokalerna det första intrycket personer får. Därför gäller det att visa upp företaget från sin bästa sida. Det gör ni genom att ha det städat och fräscht runt om er.

Noggrannhet

Noggrannheten är bland det viktigaste när det gäller kontorsstädning i er lokal i Stockholm. Någon som levererar ett bra resultat, både när det kommer till helheten och till detaljfokuset. Det är den du vill fortsätta samarbetet med. Det är din garanti på att du aldrig behöver tänka på att kontrollera att allt ser okej ut inför det tidiga måndagsmötet. Precis så som man vill ha det.

Effektivitet

Effektiviteten påverkar verksamheten på flera sätt. Dels vad arbetet kommer kosta, men framför allt hur kontorsverksamheten kan vara i gång. Det är viktigt att städningen inte begränsar allt som sker under vanlig arbetstid på kontoret. Vi skräddarsyr ett upplägg där verksamheten kan fortgå som vanligt och som planerat.

Prisvärdhet

Att det är prisvärt för uppdragsgivaren är såklart jätteviktigt. Om alla moment utförs som man önskar (samt att priserna är rimliga), då är det en städfirma man vill hålla sig till för kontorsstädning på Södermalm och i övriga Stockholm. Det du ska kika efter är någon som utgår från ditt kontor, era lokaler och anpassar städet utefter vilka tider er verksamhet är i gång på dagarna. Se till att du får ett besök kontoret innan offerten utformas. Då kan du känna dig säker på att städjobbet utgår från era lokalers utformning.

Det lilla extra

Det är uppskattat att man som uppdragsgivare vet att man kan få det där lilla extra av den man beställer tjänster av. Det där lilla extra skulle för ett kontor kunna vara flexibilitet, det vill säga att man dyker upp på kort varsel och löser saker flexibelt. Men det lilla extra skulle också kunna vara annan kontorsservice såsom leverans av kaffemaskiner, möjlighet att köpa eller hyra vattenmaskiner eller få leverans av fräscha fruktkorgar för kontorspersonalen regelbundet.

En fråga att fundera över är ”vem ska göra jobbet?”. Enligt oss är det någon som gör ett noggrant arbete och inte lämnar några spår. Någon som gör det snabbt och effektivt men ändå tar tiden att kolla en gång extra. Och någon som tar rimliga priser för ett välstädat kontor. Såklart! Men sen är det också viktigt med det där lilla extra, vilket vi på Söder om Söder alltid strävar efter.

Kompetenta på kontorsstädning i Stockholm

Vi kommer gärna och hälsar på hos ditt företag för att kunna skräddarsy en offert för just ert behov. Vid sidan av kontorsstäd i Stockholm erbjuder vi även andra former av kontorsservice som skapat trivsel på kontoret. Fräscha fruktkorgar i Stockholm, kaffemaskiner för kontor, tvätt av handdukar och entrémattor samt uthyrning av  växter till kontor.

Våra kompetenta medarbetare har efter alla år i arbetet bra koll på vad som krävs för att få till en fräsch och trivsam arbetsmiljö. Genom tät kontakt med kunden hittar vi rätt städning just för det specifika företaget. Vi ser också alltid till att vara flexibla tidsmässigt, vi anpassar vårt arbete så att det ska störa den pågående verksamheten på kontoret så lite som möjligt.

När du anlitar oss för kontorsstäd i Stockholm börjar vi alltid med en grundlig genomgång över vad som behöver göras, så att vi har bra kontroll på alla förutsättningar innan arbetet påbörjas. Vi håller sedan nära kontakt med kunden under hela arbetets gång och gör löpande avstämningar, helt enligt kundens behov.

Kunnig och ansvarstagande personal

Vår personal tycker om sitt arbete och tar alltid ansvar för slutresultatet. Vi på Söder om Söder Kontor & Fastighetsförvaltning har stor erfarenhet av kontorsstädning i hela Stockholm och har goda referenser från många nöjda och återkommande kunder.

När vi städar ett kontor så är valet av städmetod en mycket viktig del för att uppnå rätt nivå på städningen. Vi strävar alltid efter att ha använda så miljövänliga produkter och metoder som möjligt och använder alltid nytvättade och färdigpreparerade moppar och torkdukar. Denna städmetod ger renare lokaler, vilket resulterar i betydligt bättre hygien eftersom det förhindrar att bakterier sprids via städningen. För att minska risken för smittspridning ytterligare så använder vi nya engångsdukar till varje toalett. Dessa metoder kommer att leda till att era lokaler kommer att upplevas som renare och fräschare.

Aktivitetsplan

När vi genomför en kontorsstädning i Stockholm så arbetar vi efter en kvalitetsplan med följande punkter.

  • Avstämningar med kund avseende städtjänstens genomförande, innehåll och omfattning.

  • Kontroll av städning enligt checklista.

  • Kontinuerlig uppföljning av servicebehovet.

  • Kontroll av personal.

  • Kvalitetsuppföljning.

  • Kompetensutveckling behovs anpassad för varje enskild person.

  • Utveckling och bevakning av metoder och ergonomiska redskap för att ständigt förbättra våra städmetoder hos våra kunder.

  • Vi har noga utformade checklistor som anpassas till varje uppdrag där vår personal vid besökstillfället prickar av varje arbetsmoment.

Hitta oss:

Är du i behov av kompetent kontorsstädning i Stockholm?

Välkommen att ta kontakt med oss!