Fönsterputs Södermalm

Fönsterputsning Södermalm

Skräddarsydd fönsterputsning på Södermalm

Det är alltid en god idé att anlita oss på Söder om Söder för fönsterputsning på Södermalm. Vi tar fram skräddarsydda upplägg både för dig som är privatperson och dig som har hand om en företagslokal. Har du en butikslokal är det extra viktigt att hålla dina skyltfönster rena, så att dina kunder får ett rent och fräscht intryck.

Så fungerar vår fönsterputs på Södermalm

Du kan antingen boka in oss för ett enstaka tillfälle eller så bokar vi in en regelbunden fönsterputs på Södermalm. Det sistnämnda fungerar som ett abonnemang där vi kommer ut till dig med jämna mellanrum. Då behöver du inte tänka på att boka in oss inför varje gång – utan vi har stenkoll på när det är dags för besök igen. Detta är det smidigaste alternativet! Vår personal tar alltid med sig det material som behövs, men om det är något speciellt som vi behöver veta innan vårt besök får du gärna meddela oss (om vi exempelvis behöver en extra hög stege eller liknande). Innan vårt besök uppskattar vi om allt som är inom en meter från era fönster är bortplockat. Då flyter vårt arbete på utan problem!

Samarbetspartner med lång erfarenhet

Oavsett om du behöver hjälp med fönsterputs i din butikslokal, kontorslokal, lägenhet eller villa på Södermalm så hjälper vi dig. Vi kan även utföra fönsterputsning på höga höjder. Med tanke på att vi funnits med sedan 20 år tillbaka har vi utfört alla tänkbara arbeten inom området. Vi erbjuder inte bara fönsterputs i Söderort. Läs mer om vår tjänst på huvudsidan för fönsterputs eller på vår sida fönsterputs Stockholm.

Ta kontakt med oss på valfritt sätt nedan – så återkommer vi inom kort med en personlig offert framtagen för just ditt uppdrag!

Välkommen att ta kontakt med oss!