Hemstädning Stockholm

Hemstädning Stockholm

Hemstädning i Stockholm har blivit alltmer populärt på senare år. Man har helt enkelt inte tid för storstädningen varje vecka. Särskilt inte när man har så mycket större lust att ägna tid åt aktiviteter och jobbet. Och så ska det vara. Varför lägga tid på storstädningen när någon annan kan?

Hemstädning Stockholm - Vilken städfirma bör du välja?

Om du bor i Stockholm, är du förmodligen en väldigt upptagen person. Du kanske inte alltid har tid att städa ditt hus eller din lägenhet. Kanske för du en ojämn kamp mot dammråttorna och känner att du helt enkelt inte räcker till. Då är det kanske läge att skaffa hjälp. Vår hemstädning i Stockholm skapar frihet. Frihet för dig att ägna dig åt familjen eller jobbet istället för att städa.

Storstädning i Stockholm kan vara ett enkelt sätt att förenkla vardagen på. Man tar bort ett måste från listan och får mer tid till annat medan någon annan ordnar städningen åt en. Någon får mer tid till jobbet, någon mer tid till barnen och någon mer tid till träningen. Men var hittar man någon man kan lita på gör det noggrant och som är värd pengarna?

En grundläggande hemstädning med tre sovrum kan ta upp till 3-4 timmar, så varför inte spendera dessa 3-4 timmar på att göra något som du älskar? Om du har svårt att finna tid för att städa och vill komma hem till ett fläckfritt hus, så är en städservice det rätta för dig. Med oss kan du anpassa din städning efter dina behov för att få det gjort precis på det sätt du vill ha det.

Värderingar när vi arbetar med hemstädning i Stockholm

POSITIV ATTITYD

En viktig komponent i en bra städning är en positiv attityd. Konsten att städa bra kan läras ut, men entusiasm, motivation och engagemang är alla personliga kvaliteter. Våra anställda är gladast om allt fungerar bra för dig. Du ska aldrig behöva känna dig osäker för att behöva skräddarsy tjänsten. Kom ihåg att vi är här för att hjälpa dig och inte tvärtom

Effektivitet

Saker bör ske så snabbt som möjligt. Våra anställda att arbetar vid behov tillsammans i team. Människor som arbetar tillsammans i team tenderar att få jobbet snabbare gjort än någon som arbetar ensam. Vi är professionella och vet hur man får jobbet gjort snabbt utan att ge avkall på kvaliteten. Vi dammar av armaturer, torkar golvlister, moppar under möbler och ser till att få med alla små detaljer.

Kommunikation

Vi antar inte att vi vet vad du vill ha utan går igenom en detaljerad lista över frågor om vilka speciella saker är viktiga för dig. Den som städar ditt hus ska ha anteckningar om särskilda önskemål, och se till att de bockar av allt som de har gjort. På detta sätt är det enkelt visa dig vad som har gjorts, då blir hemstädningen gjord precis så som ni vill ha den, varje gång.

Ärlighet

Ibland inträffar olyckor. Som professionella städare kommer att vi att göra vårt bästa för att vara så försiktiga som möjligt när vi gör vårt arbete. Trots detta kan saker gå sönder. Naturligtvis låter vi dig veta när det händer och försöker aldrig dölja skadan. Vi är försäkrade och förberedda för eventuella skador som kan bli följden av olyckshändelser. Vi är uppriktiga om kvaliteten på vårt arbete och vad du kommer att få för det pris du betalar.

Sekretess

När det gäller hemstädning i Stockholm är det extra viktigt att se till att den personliga integriteten upprätthålls. Alla våra våra anställda jobbar under ett sekretessavtal som ser till att ditt privatliv alltid är skyddat.

Kontakta Söder om Söder för er hemstädning i Stockholm

Söder om Söder är helhetsleverantören för dig som behöver hemstädning i Stockholmsområdet. Vi är inriktade på att leverera noggranna och effektiva städjobb till bra priser. Och våra anställda gör alltid det lilla extra med högt engagemang för att skapa så hög kundnöjdhet som möjligt.