Byggstädning Stockholm

Byggstädning Stockholm

Stora byggprojekt resulterar allt som oftast i en hel del byggdamm och bråte – vare sig det handlar om en komplett nybyggnation eller en omfattande renovering. Det är nästan alltid nödvändigt med en ordentlig byggstädning efteråt, men en sådan tar tid och kräver dessutom extra mycket noggrannhet och rejäla städredskap. Vi kan hjälpa dig med det. Vi erbjuder professionell byggstädning i och omkring Stockholm, till schysst pris och alltid med riktigt bra resultat. Vår byggstädning i Stockholm innefattar grovrengöring samt bortforsling av bråte och överblivet byggmaterial. Vi garanterar en komplett byggstädning, så att du kan njuta av ett rent hem i Stockholm.

Rent hus med byggstädning i Stockholm

Vårt duktiga och kompetenta team i Stockholm består av proffsiga medarbetare som alla har lång erfarenhet av att jobba med städning. Vi vet vad som behöver göras och vi gör det alltid snabbt, effektivt och ordentligt. Vi använder effektiva städredskap och skonsamma rengöringsprodukter för att kunna leverera ett resultat som är bra både för ditt hem, för dig och för miljön. För oss är våra kunder i Stockholm vår högsta prioritet, och vi vill alltid försäkra oss om att du blir nöjd med din byggstädning. Vi är alltid lyhörda för dina önskemål och gör naturligtvis vårt bästa för att anpassa arbetet efter just dina krav och förväntningar.

Efter ett bygge så blir det mycket damm överallt men vi tar hand om detta med byggstädning i Stockholm! Något som man kanske inte tänker på är att med byggstädning minskar brandrisken när det är mindre byggdamm i luften. Från dag ett så har vi löpande dialog med bygg chefen på plats för att med vår byggstädning undvika att bygg damm bildas på olika delar av arbetsplatsen i Stockholm. Vi gör sedan uppföljningar varje dag för att med byggstädning hålla bygg arbetsplatsen i Stockholm ren och fin. Det som är viktigt för oss och för er är att ni får en bra arbetsmiljö i Stockholm med vår byggstädning. En byggstädning innebär att all smuts, byggdamm och fläckar skall avlägsnas efter om/nybyggen i Stockholm.

Arbetet inom byggstädning

Fönster

Samtliga fönster får fönsterputsning på alla sidor. Färg och tejprester avlägsnas. Fönsterbågar och snickerier avtorkas.

Golv

Samtliga golv dammsugs. Golvlister,dörrkarmar och trösklar avtorkas. Golv våttorkas.

Rum

Samtliga element rengörs,dammsugs bakom och emellan. Väggar dammtorkas. Garderober torkas ur. Dörrar/handtag torkas av. Väggkontakter och strömbrytare avtorkas.

Köket

Spis och ugn torkas av ovan, bakom och under. Kylskåp och frys rengörs ovan/sidor samt under. Skåp/lådor samt luckor torkas in- och utvändigt. Bänkar & skärbrädor avtorkas. Diskmaskin avtorkas utvändigt.

Toaletter/Badrum

Kranar/duschhandtag skuras och avtorkas.

Bastu

Kakelväggar rengörs. Tvättställ rengörs ovan, under samt bakom. Vattenledningar och rör avtorkas. Toalettstol rengörs i, under samt bakom. Golvbrunnar rengörs. Badkar/duschkabin rengörs ovan, under samt bakom. Speglar putsas. Skåp torkas ut och invändigt. Bastubänkar rengöres. Golv skuras och moppas. Rester av silikon, fogmassa m.m. avlägsnas. Lampor torkas av.

Tvättstuga

Tvättställ rengörs ovan, under samt bakom. Kranar/duschhandtag skuras och avtorkas. Tvättmaskiner avtorkas samt lösa delar diskas, filter rengörs. Skåp torkas ut och invändigt. Golvbrunnar rengörs.

Kontakta oss för byggstädning i Stockholm